Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNAN SKUGGAN FALLER



du frågar mig hur jag mår
men du ser inte på mig
kanske är du rädd
för det stråk av mörker
du lagt i min blick

rädd att dess skugga
ska nå fram till dig
och falla över dig,
att du för ett ögonblick
ska känna bråkdelen av den sorg
som strömmar ur mitt hjärta

du frågar hur jag mår
men allt du vill veta
är om du
ska hinna gömma dig
innan skuggan faller

1999




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-19 22:23



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
oj vilken tyngd i denna dikt. så många som är så rädda för det där mörka i människors ögon. ibland är det lättare att fly från det även om man önskade att någon någongång skulle våga stanna upp. vackert skrivet.
2006-07-30

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow helt klart en 5a!
Måste sparas : )
2006-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP