Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IBLAND SÅ LITEN




ibland blir jag så liten
och söker i din famn
ett ögonblick
av odelad trygghet
där jag kan växa
till mig själv igen

men allt du vet
är hur du gör
mig liten
så liten
som om jag inte fanns

2001




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-19 22:27



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ushh då, den kändes.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP