Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissen emot missbrukarna av språket

Varför ska alla försöka vara så poetiska
När ni endast framstår som patetiska
Världens diktare saknar nu idé & fantasi
Man börjar ju undra om ni drabbats av afasi

Ni tror att några fina ord & rim gör saken
Ett fint upplägg & du får din brud naken
Men tänker du ens innan du låter orden flöda
Varpå du sedan riktiga poeters poesi döda

Hur i helvete ska jag nu kunna skriva
När du din dåliga verksamhet bedriva
Ta & försvinn illa kvickt ur min åsyn
Stick & ta med dig din snevridna kvinnosyn

Ni skriver och smutskastar ordet poesi
Det ni sysslar med är inget annat än fjolleri
Bara av att läsa era texter får jag dyslexi
Vad håller ni egentligen på med för clowneri?

Slutningsvis vet jag att min text inte kallas dikt
så jag hoppas att ni seriösa har lite översikt
När jag nu avslutar min diss emot alla de andra
Med att säga det enda poetiska här - Jag älskar dig Sandra




Fri vers av edey
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-07-20 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edey
edey