Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missfall





i blodet
som forsade
i det som skulle
blivit ett barn





där fanns du

där fanns jag

där fanns all vår kärlek






Barnet jag önskade så,
som skrämde mig,
som jag älskade








blev inte alls














































Fri vers av Zam
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-07-22 02:16



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Aj! Dina ord griper tag i mig och är så starka att jag måste läsa dem igen och igen trots att de gör ont...
Du lyckas verkligen skildra den smärta man upplever vid ett missfall...
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam