Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flicka på 50-talet



En flicka på 50-talet
var bara någon
som i bästa fall blev gift
med en bra person
så att hon fick ett anständigt hem
där hon fick nytta
av sina silverskedar




Fri vers (Fri form) av Monica Lindgren
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-27 18:43



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Håller med Monika A Mirsch! Bravo!!
2021-04-20

    Sefarge VIP
Belysande på några få korta rader
"Utvecklingen" har tagit några
Steg framåt och några
Bakåt?
;)
2021-04-04

  Monika A Mirsch VIP
Välformulerad
dråplig samling
av dåtidens egendomligheter,
BRA!
2021-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren