Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ottave rime


sommarsvensken

Nu verkar folk ha släppt sin vinterstress,
i varje fall av klädvalet att döma
och bytt till regelmässig sommardress.
Luvjackor, schalar, kängor kan de glömma
och sorglöst ge sig hän åt sin fäbless,
om vilken många vintern lång kan drömma:

I shorts och linne syns ens tatuering,
det är motivet bakom sån garnering!




Bunden vers (Annat versmått) av Monica Lindgren
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-06-10 12:34



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härlig rytm med somrig ton och fyndig knorr på slutet !
2022-06-15

  Eva Helene VIP
Somrigt och skickligt skrivet i bunden form!
2022-06-13

  Grubbelmia
Elegant fångat. Tack och kram! /Grubbelmia
2022-06-13

    Sefarge VIP
Lite av en befriande
Skrivelse om att få
öppna upp sig
och visa sina
"egna sidor"
för allmän
-heten om
vem man
tror sig
vilja
Vara?


2022-06-10

  Ulf Carlsson VIP
Snitsigt!
En viss inkongruens kan förmärkas i ordvalet "klädseln". Kanske "kläderna" eller "klädvalet" skulle ge en stabilare rytm?
2022-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat, precis så är det.
2022-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren