Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Tack tlll Karlskrona sjukhus

När kroppen är nött
och smärtan går i vågor,
när sinnet är trött,
och allting är plågor

Så skönt det är att bl omskött
av professionell personal
på ett sjukhus i en lugn skön sal
där man får hjälp utan krus

Lagom ljus från en persienn
på nattygsbordet glasögonen
och böcker som skänker mig lycka
och vardagens grå mäktar förtrycka




Bunden vers (Rim) av Monica Lindgren
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-01 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren