Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kalv föds


morfar



Varsamt hjälpte morfar
kalven ut i världen
Den låg fel
Kon hade det svårt
Men morfar klarade det
kalven kom ut
Ännu v åt av fostervatten
reste den sig på vingliga ben
Morfar gned den torr med hö
Jag matade den med nappflaska
Tungan var sträv




Fri vers (Fri form) av Monica Lindgren
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-01 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren