Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oro

nyheterna ikväll

tre trafikolyckor
fyra eldsvådor
två mord
tjugofem fall av misshandel

för att inte nämna resten av landet
och resten av planeten

fattar du då varför jag blir orolig när du inte ringer?




Fri vers av Zam
Läst 450 gånger
Publicerad 2004-10-25 20:13



Bookmark and Share


  Llinor
riktigt bra .. :)
2010-09-06

  Hans w-art Westlund VIP
nyhetrna ikväll...
2004-10-28

  Hans w-art Westlund VIP
du skulle väl ha lite kritik också. titeln skulle kunna bearbetas men jag vet inte hur. vet du?
2004-10-28

  Hans w-art Westlund VIP
snygg vändning på slutet. trodde det skulle bli nyhetsklagan. de kan väl få sig en känga de också. varför ska det alltid vara hemska nyheter? fem stjärnor z.
2004-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam