Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamma band


Ömsint och noggrant binder vi oss till varandra
Sakta och trevande byggs broar mellan våra själsliga öar
Så en dag sitter vi fast och är väl förbundna
Då är vi vinnare som triumferande sätter segel på okända hav




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-19 13:49



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
"broar mellan våra själsliga öar" Jättefint! Tack
2021-04-20

  Horace
Stor insikt, stor dikt att minnas
2021-04-19

  Den filosofiske poeten VIP
Inspirerad

Sätter segel
för våra galärslavar. (Surprise!)
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild