Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prosadikt med några rim


Gullvivan och scillan i symbios



Gullvivan sa till scillan:
Vi passar bra ihop!
Gult och blått,
gult och blått
Samma palett som i fanan
som vajar i vinden
Kom, låt oss dansa tillsammans
på ängen bort!
Synd bara,
synd bara
att vårt liv är så kort!










Fri vers (Fri form) av Monica Lindgren
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-20 19:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst, lyser i
vår färg bästa
tonen, men väl
i farozonen för
kallt väder, de
skulle som vi
kunnat ta på
varma kläder...
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren