Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om döden - igen, prosadikt



Nog inte så svårt att dö
värre att leva död
som någon skrev här
Vad är det?
När ingen håller dig kär

Hunden kan inte leva
hur länge som helst

Värst ändå när du själv
inte längre förmår
hålla någon kär
Då är du tom
som en klingande cymbal

Hoppas Gud tar emot dig
ändå!




Fri vers (Fri form) av Monica Lindgren
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-04-27 11:45



Bookmark and Share


    Pia A

Din dikt är så fin. Jag tycker verkligen
om den.
Vet ej riktigt hur det fungerar md
skrivarvän. Men dina dikter är så fina.
Det känns bara berikande att
vara uppmuntrande.

2021-04-28

  Monica Lindgren

Så väldigt glad jag blir! Tack!
2021-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens betydelse i våra liv!
2021-04-28

  Grubbelmia
Denna starka text griper tag i min själ. Tack ? 
2021-04-28

  Gunnar Barkenhammar
Jättebra Monica!
2021-04-27

  Dennis Brinkeback VIP
Fint skrivet

2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren