Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat ljuger aldrig, prosadikt med några rim

- Aldrig, aldrig ljuger hjärtat

säger Knausgård i sitt väldiga
autofiktiva verk
Han har rätt i det!
Någon gång har jag svikit mitt hjärta
För detta svek
straffas jag hårt
lider jag svårt
när på natten jag ligger vaken
och min själ är blottad och naken
Så lyssna noga på ditt hjärtas röst

Aldrig, aldrig ljuger hjärtat!




Fri vers (Fri form) av Monica Lindgren
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-30 14:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mitt hjärta har flera hål
hur de uppstått vet jag ej
de bara finns där
ser mig omkring
hålen finns överallt
det kanske inte är så farligt
kanske helt normalt
2021-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att det är viktigt att följa sitt hjärta!
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren