Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortdikt


Körsbärsblom



Körsbärsblom
Han slår henne gul och blå
Barnen ser på




Fri vers (Fri form) av Monica Lindgren
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-03 12:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Snyggt målat med ord. Svärtan tar över efter den vackra inledningen. Starkt som känns.
2021-05-04

  Kungskobran VIP
Usch vad hemskt
2021-05-03

    Sefarge VIP
Usch då!
Kontrast rikare explosions
"Kort-Dikt" går knappast
att frambringa!

2021-05-03

  Kajan VIP
Det vackra "Körsbärsblom" skapar en skärande dissonans till diktens egentliga innehåll. Tycker att det avskalade förstärker intrycket.
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren