Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prosatext


Meningen med livet


- Meningen med livet
får du skapa själv!
Så säger Sartre
- Det finns ingen bortomjordisk makt
som griper in i ditt liv
bestämmer och styr
Du är ingen lekboll för ödet!
Ditt öde skapar du själv!

Så säger Sartre




Prosa av Monica Lindgren
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-05 14:22



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Okej! Han har fel! Vi säger det. Jag vet inte.
2021-05-07

  SatansSon VIP
sartre har fel. säg det där till en kastlös indier. eller säg det till mig som stött på utomjordiska krafter.
2021-05-06

    Sefarge VIP
Förundras kan man verkligen
över ödet. Medans Stormakts
-intriger och Covid går
sin egen väg?
2021-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Oavsett vem vi är måste vi sträva efter att göra livet meningsfullt.
2021-05-05

  Ulf Carlsson VIP
Den existentialistiska ateismens credo som en parafras på den kyrkliga frasen "så säger Guds ord".
2021-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren