Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett experiment med tiden och rytmen. 7+5+7 7+7 7+5+7+7+5 5+7+7+5+5+5+5+7+7 5


foto

slitna fotografier
på toaletten
som inte används längre

vem står bakom kameran
vem älskar henne just då

han som ska bli min pappa
han som har drömmar
han som är skör inuti
hans ögon är mildare
än hennes ögon

jag tittar rätt in
i något som kunde skett
något som aldrig skedde
något som skedde
på ett annat sätt
än de två visste
allt de visste var
denna stunden vid havet
som de förevigade

och lämnade kvar




Fri vers av flickan och tigern
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-23 22:49



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Underbar svart vit text,, med en massa grå skuggor som lyfter fram mening.
2008-12-27

  Albert
du är en seende människa
2006-07-25

    Lilla lo
Jag ser fotot framför mig. Vackert skrivet!
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern