Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inuti en Blomster-stormarknad


En inhandlad längtan



Beslagtagen glädje
Den arbetslöse plåt
-slagaren hasade fram
På slitna skor längst
med gången fylld av
Doftande blomväxter
Och örtkryddor drog
en shoppingvagn med
En enda rödavinbärs
-buske som han hade
Råd med att inhandla.
Tänk att få njuta av
dess goda Bär och
samtidigt kunna minnas
mormor Elinas trädgård
Med alla underbara och
rogivande sommardagar
från en förunderlig glädje
-rik barndom. Ibland får
det väl räcka med en enda
bärbuske som surrogat. ..
Från det förgångna in
till nuet.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-12 21:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Less is more.
2021-05-17

  Scarlett Miryam VIP
Tänk så mycket högre värde den enda har, jämfört med en hel rabatt man nedrafsat i kundkorgen! (Så ser han till att den tar sig och inte vissnar, också.)
2021-05-13

  Kungskobran VIP
Egna vinbär
det bästa är
2021-05-12

    Lena Staaf VIP
Vilken fin bild du målar upp! Hos mig tar fåglarna alla mina röda vinbär.
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP