Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


Kung liljekonvalj


Kung liljekonvalj
böjer sitt huvud i sorg
över sitt öde:
Att brytas av och bli till
prydnad i brudens bukett!




Bunden vers (Tanka) av Monica Lindgren
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-18 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren