Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I 'maktens' korridorer


På tronen (sitter Jesus!)


I maktens korridorer är det trångt, Alla vill vara där

Alla vill sitta på tronen! Alla maktmedel är tillåtna och alla vill ha en säker plats där miljonerna obehindrat kan rulla in.

Man smörjer sitt krås medan andra svälter, ja jag är en av dem alla som är i nöd.

Hörde en ur partierna säga att han gärna vill ha en maktposition.

MEN ALL MAKT de jagar är befängd.

Det finns bara EN TRON och det är den som JESUS sitter på!

Himlars Herre, Alltets Gud!

DEN TRONEN är för evigt HANS. !Försök ta den om NI kan!



Dikt och bild Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-05-22 15:28



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Tack alicja lappalainen Jag kan för lite om den tiden o de människorna..../Maria
2021-05-22

  MariaEvighet
Tack alicja lappalainen Jag kan för lite om den tiden o de människorna..../Maria
2021-05-22

  MariaEvighet
Hej Monica Lindgren. Tack. Tronen vill många ha men de vill inte sitta där efter ett tag av oro, men Jesus är Herre/Maria
2021-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Just det, Alicja.
Och han var INTE trovärdig. Lika lite som Konstantin var det 325 e Kr.
2021-05-22

  alicja lappalainen VIP
381 - Kejsaren Theodosius vid rådet i Konstantinopel ansluter "Holy Spirit" till konceptet "Far och Son".
2021-05-22

  Monica Lindgren
Kvickt skrivet och med mycket sanning i!
2021-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte vara monoteist och tro på treenigheten. Treenighetsläran innebär de facto POLYTEISM.
2021-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade: "Den som har sett mig har sett Fadern". I samma kapitel - Joh 14 - talar Han om Sig Själv som den Helige Ande (jf 2 Kor 3:17, Folkbibeln).

Treenigheten är en bluff. En efterhandskonstruktion.
De första kristna kände inte till någon treenighet.
2021-05-22

  MariaEvighet
JA det är en som sitter där för att Jesus är Gud.
sedan kan vi inte komma ifrån att han själv nämner Fadern och den helige Ande och han är Jesus och Gud. Så det är mycket att begripa för alla som inte tror och de som tro på honom allena.
2021-05-22

  MariaEvighet
JA det är en som sitter där för att Jesus är Gud.
sedan kan vi inte komma ifrån att han själv nämner Fadern och den helige Ande och han är Jesus och Gud. Så det är mycket att begripa för alla som inte tror och de som tro på honom allena.
2021-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Och kan du tänka dig: Uppenbarelseboken talar om EN tron och EN som sitter på den. Inte tre.

Inte ens de mest uppblåsta viktigpettrarna på poeter.se kan detronisera Jesus. De inbillar sig bara att de vet allt. Men det gör endast Han.
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet