Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ottave rime (femtaktig jambisk vers)


Vårt vuxna liv

Vårt vuxna liv består till del av kris
av alla slag. Det gälla kan vår kropp,
vårt jobb, vårt kärleksliv, naturligtvis
och inte sällan våra barn, vårt hopp.
Att leva ensam har sitt dyra pris
och kan helt visst för lycka sätta stopp.
Men någon stund vi vill dock hålla kvar
ity den ger oss lycka, underbar!




Bunden vers (Annat versmått) av Monica Lindgren
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-03 19:57



Bookmark and Share


  Susen VIP
Du fångar livets dur och moll sida vid sida
2021-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet om livet, att
ta sig genom det som gör ont och att glädjas åt det som känns bra.
2021-06-04

  SatansSon VIP
ensam riskerar man sällskap av demoner. ilag med andra riskerar man plundras av bondfångare.
2021-06-04

  A. S.
Fint och skickligt sammansatt vers om livet!
2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren