Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fem timmar...


noterat


alla mina män
har varit kortare än jag

utom biggest loser
han var 1 och 85 hög
när han låg ner






Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-06-19 23:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nancy Spungen var kvinna. Liksom Billie Holiday och Edith Piaf.
Losers, losers, losers.
2021-06-20

  lodjuret/seglare VIP
Samman fattnings vis har läsningen ägt rum tre gånger på lika många minuter, natten var ung och värmen höll sig i skinnet inomhus.
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP