Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet


Mor

trygghetens barm, så svalkande
en stunds vila mot det som värka
- på andra sidan fönstret, en lärka!

vilar i din famn, förtöjd i en hamn
du vaggar mig lugn
viskar i mitt öra det jag vill höra

min bror mår bra och jag ser
din fräkniga arm mot min bleka hud
och jag undrar om det finns någon Gud




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-20 23:08



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
WOW! Vilken fin upplevelse Du minns, "trygghetens barm, så svalkande". Du glider sedan över i än djupare tankar och undrar "om det finns någon Gud".

Att Du skriver Gud med stor bokstav säger en hel del, att Du sannolikt redan tror men vill veta mer.

Fin bild av en mor som älskar sitt barn.
2024-01-11
  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP