Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roxie´s Café

Satt en solskensmorgon
nere på Roxie´s café
Såg ut över gatorna
som ännu inte vaknat
och drömde mig bort

Satt en solskensmorgon
nere på Roxie´s café
Såg ut över gatorna
som annars är så levande
och väntade in dagen

Satt en solskensmorgon
nere på Roxie´s café
Såg ut över gatorna
som sakta fylls med vardagsstress
och tänkte på dig

Satt en solskensmorgon
nere på Roxie´s café
Såg ut över gatorna
som nu ångar av rörelse
och längtade hem




Fri vers av Tiger85
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-07-26 09:51



Bookmark and Share


    Camillaa
Jätte bra skrivit
beskrivningarna var bra
även innehållet
/ C *
2006-08-25

    TigerCia
fint skrivet! från en tiger till en annan!

//Cia
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85