Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

Ibland

kan livet vara svårt

att förstå sig på

 

Saker händer

man hänger inte med

plötsligt har det bara hänt

 

De goda tingen

De sorgsamma dagarna

 

Hur kan man veta

hur morgondagen blir?

 

Eller dagen idag?




Fri vers av Cajsa
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-07-26 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg