Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte innan det var försent

Ingen såg

flickan som grät

de tysta tårarna

Ingen tog

flickan i famnen

vaggade henne tröstande

Ingen förstod

flickans inre smärta

hennes eget avstängande

Ingen märkte

flickans försvinnande

bort från sig själv

Inte förrän

hon var borta




Fri vers av Cajsa
Läst 176 gånger
Publicerad 2006-07-26 13:35



Bookmark and Share


    Mejja
Denna känner jag så väl igen mig i. Och smärtan i det gör ont.
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg