Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kipar efter luft, men förmår inte andas. Det tar emot och jag vet inte längre varför. Vilsen påväg mot en mörk plats.


Ont i själen

Morgon fager och ljus,
höstluften förförisk och lätt
Hoppet knackar på och påminner,
lågan inom dig bär ännu kraft

Men sinnet finner ingen ro,
ödslar sina krafter
tar ut sig,
blottad
Kroppen allt svagare,
det gör ont
naken,
måste vara avklädd
blottad

Väntar på rovdjuret
dom sätter tänderna i strupen
Väntar på de sista andetagen,
som pulsera genom mina vener
Väntar på att ögonlocken
går ner en sista gång

Det gör ont,
för ont för att orka kämpa




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-01 09:38



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ja, ibland är det för tungt för att orka ta ansvar.
2021-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io