Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målet

Ska ta mig till ett mål nu

som jag egentligen inte vill till

vill hellre sitta här

ensam

 

Mina ben vill egentligen inte bära

de vill inte bära kroppstyngden

vill hellre ta det

lugnt

 

Min kraft vill inte vakna

inte återvända till min själ

vill hellre inom mig

slumra

 

Målet

måste jag ta mig till

försöker

allt jag kan




Fri vers av Cajsa
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-07-27 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg