Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sinnesrobön

Gud, ge mig sinnesro


trots alla gränser jag korsat

alla drakar jag jagat

alla bussar jag missat


Gud, ge mig sinnesro


trots alla nålar jag stuckit

alla snaror jag bundit

alla broar jag bränt till aska


Gud, ge mig sinnesro


trots alla ärr jag bildat

alla ben jag brutit

alla pjäser jag vält omkull




Fri vers av retzzzina VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-05 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bön är ett viktigt komplement till livet.
2022-12-13

    Askanden
word.


2021-11-17

    Lena Söderkvist VIP
Känns äkta.
2021-09-05

  Bengt H VIP
En dikt som känns!
2021-09-05

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit birgitta
2021-09-05
  > Nästa text
< Föregående

retzzzina
retzzzina VIP