Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är ett palindrom


Kärlek är ett palindrom

 

En boomerang av harang
Ett känslohav av typsnitt
och synonymer
En snudd på exstas

 

Allt vi säger till varandra
Studsar tillbaka
Alla blickar vi utbyter
Är inte av blindo
Allt vi känner
Är menat som mirakelkurer

 

Kärlek är ett palindrom

Kärlek är ett anagram 
Allt det din puls säger
Studsar tillbaka i mitt hjärta
som en boomerang
Du har mitt hjärtas bmi i dina fingeravtryck
Yttrandefriheten på din tunga
att älska mig skoningslöst


Vacklande genus som kemiska ämnen

"Ni talar bra latin"
Hokus pokus i din mun


Rakt in i
stadsbibblans hylla
Hc.03

 

Kärlek är en palindrom
Allt vi säger till varandra
studsar tillbaka
Alla blickar vi utbyter
Är inte av blindo
Allt vi känner
är menat som mirakel

 

 

Som ett pm får en att hoppa till
Som ett dm får en att dra på smilbanden

 

Kärlek är en palindrom

 

En boomerang av harang
Ett känslohav av typsnitt
och synonymer
En snudd på exstas

 

Pratar vi klarspråk nu, hjärtat?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-14 17:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna är så bra! Repetition ger suggestion ger motivation och fason på cupido...
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP