Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän som inte mår så bra. Som kämpar med allt som rör sig i hennes liv.

Tyvärr är jag rädd för att hon snart ger upp!




Ge inte upp

Kämpa

låt tårarna rinna ut

känn leendet igen

 

Kämpa

låt känslorna bara komma

känn kraften återvända

 

Kämpa

se det lilla

ta vara på dagarna

 

 Försök

känna

lyckan

inom dig

 

LOVA

att inte

GE UPP




Fri vers av Cajsa
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-07-28 12:07



Bookmark and Share


  stefan.g
Mycket bra skriven och härliga meningar med fyllda meningsfulla ord. Tack för läsningen.
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg