Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varmt tack gode M.A.Mirsch för inspirationen!


Utan att ha koll?











Om noll är noll.
Spelar det ändå
nån Roll?













Fri vers av Sefarge VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-07 11:59



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Visst känner jag till Monika Mirsch! Har läst flera av hennes fina dikter! Måste ha varit trött - eller så är en liten demens på gång...Allt gott till dig! monica
2021-10-11

  Bodingen VIP
Noll spelar roll, Steve Martin i "Supernollan" t.e.x.
2021-10-07

  Kungskobran VIP
0 an och 1 an är våra gudar utan dom skulle vi inte ha denna sajt.
2021-10-07

  Monica Lindgren
Vem är M. A. Mirsch?
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP