Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn hos mig

I form av

små vattenkristaller

i

små, rinnande

vattenfall

 har jag idag

regn

i

min innersta

kärna

 

 

 

 

 




Fri vers av Cajsa
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-07-28 15:55



Bookmark and Share


  Cris
Ledsamt
Men ändå stillsamt fint skrivet
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg