Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själavård

Så nära men ändå
mil ifrån

sträcker ut min hand
och nuddar

din kropp som snart ska bli min
enligt gud och staten

jag känner dig så väl
men ändå

känner du mig?

din själ som aldrig kan bli min
får jag titta på den?

så otroligt, enerverande
frustrerande jävla nära
men ändå

vardags-själen ser jag tydligt
blandningen av kärlek, ömhet
irritation och trötthet

finns det något mer längre in?

Är det det jag ska hitta...sen?

Kommer du att hitta mig?

ja, du är närmast
men ändå




Fri vers av Labra lege
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-07-28 22:38



Bookmark and Share


  Dan Linder
du kommer så nära. Fint och med en stor innebörd i dina ord. Kul att du är tillbaka!
2006-08-05

    Mejja
Ja du, hur nära andra får komma beror just bara på hur mycket vi vågar öppna dörren till själens rum.
Men alldeles tätt inpå nakna själen kan nog bara Herren komma.
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege