försvann! " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min saknad efter dig Farmor är stor, det är tomt i mitt bröst, tårarna lever fortfarande kvar sedan dagen du försvann! 


Hur länge?

Hur länge kan sorgen

i ens hjärta

leva kvar och göra ont?

 

Saknaden?

Kommer den alltid finnas där

som ett tomrum i ens bröst

 

Minnena lever kvar

kommer alltid göra

 

Höll din hand

du blev en ängel i himlen

 

Min värld

förvandlades

till många tårar på min kind

 

Jag saknar dig

så otroligt mycket




Fri vers av Cajsa
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-07-30 23:15



Bookmark and Share


  Cris
Den kan vara länge!
men känn saknaden som en
kärlek som varar
Kram
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg