Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För det första är jag inte Charles Dickens,


Nanna skrev

 

ja visst ja, inte jag heller - har fel kön ...

men 

 

jag tror liksom att man

kan kopiera en annan

utan att den andra märker 

någonting

 

man bara går i de gamla lumporna

och tror ...

 

p.s. bilden är en fake på det som
gäller finlandssvenskarna ...
(ta inte åt dig...)

 




Övriga genrer (Satir) av Monika A Mirsch VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-31 12:19



Bookmark and Share


  Nanna X
Varmt tack för denna sköna kommentar vännen! Önskar dig ett riktigt gott nytt år!
2021-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP