Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... o jag lider .... o DET lider .... Vi lider ....


Det lider mot årets slut

... lider mot årets slut...

ingen har ännu sett slutet

ingen har sett vad som stannar före slutet

SLUTET KOMMER - 

du ser - jag ser -

men vi, vad  vet vi, vad ser vi.... ?

det vackraste vi ser - är det skönast ...?

 

(Ångesten, den obändiga beträder förunderliga stigar

   i fasans domäner)

 

.... jag vill gömma mig .....

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Monika A Mirsch VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-31 21:05



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Tittut, men där är du ju - på årets andra dag, skönt det! GOD fortsättning på 2022!
2022-01-02

  Maria Sundelin VIP
Bättre att stå rakryggad
Kramar
2022-01-01

  Blomma-Stjärna VIP
ja, det är inte lätt - tänk om man bara kunde gömma sig i ett träd eller under en säng - tills farorna gått över! - fast då kommer ju nya faror - sånt e livet!
Gott Nytt År
2022-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP