Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är denna bra eller dålig? Skriv vad ni tycker, jag tar inte illa upp om ni inte tycker om den!


Drömmarnas värld

Hör vindens sus

slå mot min kind,

hör den mer än känner den

 

Faller sen sakta

ner mot våt mark

känner fuktens blöta fäste mot huden

 

Blir alldeles stilla

lyssnar på flämtande andetag

reser mig ej åter, blir liggande

 

Ser vinden återvända

upp i det blå

tar mig med i nattens flygning

 

Bland stjärnor och planeter

 

Har mig i sitt grepp

nu och alltid

i

drömmarnas värld




Fri vers av Cajsa
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-07-31 11:20



Bookmark and Share


    NoMi F
Vacker poetisk dikt
drömmande och flygande
ut i alltet
Fint
2006-08-01

  Jessica Ebbesson
Mmm..den här var vacker! Tycker mycket om uttrycket 'känner fuktens blöta fäste mot huden'. Bra!
2006-07-31

  Cris
Kanonbar ändring... nu lever texten bättre.
Sus i vinden... är en smeksam början
fint
2006-07-31

  Cris
Vilken dröm!!

kanonrad: "känner fuktens blöta fäste mot huden"

om jag skall tycka nåt..så kanske du inte skulle rimma de två första raderna för resten är inte på rim och det är kanonfint...

Hela dikten är bra. Vind kan hörs mer än kännas. att slås ner och inte orka upp men sedan färdas mot stjärnor och planeter låter underbart
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg