Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack!!!


Chan skrev underbara ord

Chan skrev:

"spegelbilden av den spindelvävslösa amfiteatern.. "

sitter här i mitt torp och 

placerar 'spegelbild' invid 'spindelvävslös' innuti 'amfiteatern'

 

och nu när jag lyckades med denna svåra uppgift

känner mig stolt.... (hm....KRAM!!!)

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Monika A Mirsch VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-01-19 12:15



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så fint att skriva med inspiration från andra.
2022-01-19

  Sparvögat VIP
Så fint att bli inspirerad och låta sig lyftas av andra, härligt…
2022-01-19

  Maria Sundelin VIP
Hur vi ser oss själva speglas i andra
Kramar
2022-01-19

  Blomma-Stjärna VIP
inspirerande hur poesi kan få oss att "växa inombords" och upptäcka "nya rum"
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP