Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidens melodi

Hej hopp, metallknopp

kretskort istället för kretslopp

uppkopplad på 5G

googlar nonstop

med tankens hastighet

jag har frånsagt mig all integritet

 

Kapitalismen kallade mig snåljåp

nu rostar hjärtat i mitt plåtskåp

bestick, som medaljer på axeln

axelryckning är förlösande

vem vill framstå som ett sjåpigt våp

kött och blod var nåt vi förstod

men man står sig

som nyrenoverad ubåt i en salubod

 

Rapport från TransSylvassningen

av PlåtNicklas Fd. Foliehatt




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-01 11:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Skicklig text på rim som tar upp en viktigt fråga om vart är vi på väg.
2022-02-01

  Kajan VIP
Nutidsenlig rapport; en problematisk känsla dröjer kvar efter orden "..kött och blod var nåt vi förstod.."; vilka är vi nu, vart är vi på väg; och varför ? Förverkligandet av en biologisk "robot" ter sig ej längre så avlägsen, det har provats tidigare, dock med förskräckande resultat.
2022-02-01

  Kungskobran VIP
Loppet är kört
allt är förstört
jag skyndar mig hem
till vem?
2022-02-01

  Nanna X
En rap-text, borde tonsättas ; )
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP