Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten

 

Poeten är en pajas

en klok person

svept i en mantel av sorg

går sin egen väg

hörd, oberörd, helt förstörd

för ett högre syfte

konfliktmanad med mandat 

och immunitet

det enda tänkbara, det enda rätta

för den som i hjärtat är insvuren

förbundit själ med skrivdon

ridderlig ryttare av yttrandefrihet

skärskådar överhet




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-30 10:41



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Här stiger konstnären fram, med sitt ok och sitt kall, i hela sin komplicerade härlighet. Gillar särskilt ".. oberörd, helt förstörd...", den säger mycket. Finner ett litet drag av en Don Quijote i beskrivningen, och väderkvarnarna är mäktiga.
2022-01-30

    Sefarge VIP
En Mycken fin Önskedrömsk
Uppfattning som säger nåt
om denna "väna" skribent!
Men tänker även på "Poet"
Psykolog o Serbiske
Politikern Karadzic
Som var ansvarig
För att över 8,000
"Felaktiga"män
-niskor avrätt
-ades! Ej att
Förglömma?
2022-01-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP