Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldhjärtan

 

Han kommer åt mitt håll

en gåta

med samma kompass genom Vintergatan

avantgarde, politik och jazz

 

Jag ska ligga vid mästarens fötter

bolla substans och bjuda på det kärnfulla

tankevurpor

och en handfull delikata nötter

 

Ska låsa honom vid min sida

med den fria viljans kraft

gå in i framtiden med barnets ögon

varsamt älska vårt tillsammans

och som vildvittrat väsen

spunnet socker, honung och salt

ge mig hän




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-02-05 20:11



Bookmark and Share


  Respons VIP
En hyllning till en väldigt speciell människa!
2022-02-09

  gunnnar nylund VIP
Ja kärlek är lite som spunnet socker, å
honung med en aning salt. Med åren
riskeras den att spädas ut, så man måste vara varsam med den.
2022-02-09

  Blomma-Stjärna VIP
Mustig, hoppfull och kärnfull kärleksvisa!!!
2022-02-07

  Kajan VIP
Oefterhärmligt, vildvuxen skönhet, och ett språk som lever sitt bångstyriga levande liv.
2022-02-06

  Kungskobran VIP
Underbart härligt, fritt fall.

2022-02-06

  Jörgen Jalmo
Väldig
å fin!
2022-02-06

  Ulf Carlsson VIP
"Höga Visan" 2022!
En dikt med lidelse och längtan.
2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP