Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort

Lägenheten fylld av lådor,
kan packa när jag frostats av
Hela vintern fylld av glåpord,
dör om jag inte flyttar snart

Är det inte sorgligt,
att allt kan packas ihop?
Men nåt jag inte packat färdigt,
är en låda fylld av vykort

De är från platser som jag varit på,
som jag önskat att du sett
Varje hälsning hör till dig,
din adress på varenda ett

Trots att jag vill bränna upp,
alla vykort som ligger där
Så är allt som jag vill skriva,
”allt är som vanligt här”.




Bunden vers (Rim) av Jennifer Cecilia
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-26 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia