Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Lax och broccolimos


Ju äldre jag blir

ju mer uppskattar

jag de små tingen

i vardagens skeenden


Idag gjorde en dotter

mos av broccoli

till den stekta laxen

utan kolhydrater...


För den som har diabetes

eller önskar gå ner i vikt

är Annika Dahlqvists

LCHF mycket effektivt




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-27 13:57



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint, ja vi njuter!
2022-03-30

  Eva Helene VIP
Låter mycket gott, själv är jag förtjust i både lax och broccoli.
2022-03-28

  mare VIP
Låter gott!
2022-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP