Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
då och nu i tillbakablick


så var det nu

Jag minns vi satt på min balkong
och rökte brass ur en liten bong
du talade varmt om allt det där
som ingen anade fanns just här

Du laddade upp med grönt ur en bag
sen sa du att du var på väg
och cyklade runt på stan med det
som ingen visste, som ingen vet

Vi lyssnade på sporten och rökte spliff
jag höll på Frölunda och du på Mif
men sen så minns jag inget mer
det är så suddigt, men jag ler

Så höll vi faktiskt på i flera år
nu är jag här och undrar hur du mår
jag har ingenting hört ifrån dig än
vi hörs väl igen min suddiga vän?


Övertygad om att du vet
att det är jobb man behöver

och efter allt slit och gnet
ja då kommer det klöver

så var inte bitter på mig du
jag har ju ordnat det för mig nu

jag har en känsla som är så varm
och en vacker kvinnas kärleksbarm

så var inte bitter på mig du
jag har ju ordnat det för mig nu










Fri vers av Landgren
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-08-02 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden