Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pirripirrilimerick

 

I grannstaden bodde en flicka

Med hetta så hon kunde spricka

Hon sökte en man

Men surrogat fann

I en surrande gummiretsticka




Fri vers av Pulsatilla
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-08-02 17:24



Bookmark and Share


  Stig-Erik Eriksson
*S* Som retsticka måste jag ju kommentera... *S* Kul! Synd att den haltar liiiite på andra raden bara.. Mycket rolig i vilket fall! ;-) Ha det göttast!
2007-05-11

  W.Riter
*skrattar* Man blir glad...
2006-08-15

  Johannes
hehe rolig limerick :)
2006-08-08

  hawkeye
*jiiihaaa* Dagen smil, tack för det ;)
2006-08-06

  MonaLisa
Härligt skön underbar humor i en kanonbra limerick!
2006-08-05

  Cris
Ha! oj oj oj... säker 6
2006-08-02

    Cajsa
Hi Hi! Bra skrivet!
2006-08-02

  DanSan
**************************

Hahaha Pullsatilla du e bara så

bra som jag skrattar när jag

läser denna dilldohistoria!!!

MVH och Kram Dan!!!

************************
2006-08-02

  Björn Donobauer
Strax intill höglaven i Dannemora
bodde en dam benägen att hora
strots stora gruvhål
var trakten ursnål
på glädjepinnar tillräckligt stora.

Ditt 'fel'...
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla