Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


April

Hagelkorn mot hud
en skvätt solsken nu och då
blått bland fjolårslöv
gröna blad som vecklas ut

Bäst är tiden före fest!




Bunden vers (Tanka) av Monica Lindgren
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-07 16:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om April månad, förstärker min längtan efter sköna Maj.
2022-04-08

  Emanuel Sigridsson VIP
En mycket lyckad text. Tydlig stilkänsla träder fram April. Du liksom stämmer instrumenten innan fest.
2022-04-07

  Olof Lagerhorn VIP
En skickligt utvecklad tanka som
lyckas väl med att fånga april
månads karaktär.

2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren