Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

någon knackar på dörren
för han har inte lagat
ringklockan än
men
han har inget titthål
så han öppnar inte
inte ikväll
för
barnen kommer bara
till jul
och damen som städar
är ledig några dagar
det är säkert
tv-pejlare
Jehovas vittnen
eller
kronofogden
igen
så han sänker volymen
på tv:n
och häller upp
en ny grogg




Fri vers av Zam
Läst 363 gånger
Publicerad 2004-10-29 23:01



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Känslan av att inte var behövd måste nog vara en av de värsta känslor en människa kan känna... Tycker att du har fångat och lyckats beskriva just den känslan mycket bra i den här texten!
2004-10-30

    Barbro. Norberg-Rönnlund
speglar mångas vardag, tyvärr.
Du har fångat det med, känsla !
2004-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam