Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke 84

en stilla
smekning
som ett ljus
i allt
mörker

ett leende
som ger mig
hopp
ger mig
trygghet

håll min hand
så vågar jag...

...leva lite till




Fri vers av Zam
Läst 343 gånger
Publicerad 2004-10-29 23:09



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
din text fyller mig med värme... fin och kärleksfull!
2004-10-30

  leopardia
mkt fint... även om förhoppningen är att man ska våga leva lite till av sig själv... gillar framför allt första versen...
2004-10-29

    Maria Saga

2004-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam