Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prosa


Två aforismer av Kierkegaard



Kärleken förändrar inte den älskade, den förändrar dig själv.


Det finns endast ett bevis för att det eviga finns till, tron på det.




Prosa av Monica Lindgren
Läst 161 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-04-22 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren