Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke 79

har stjärnögon
i silverljus
varje gång
jag har gråtit

då blänker tårarna
och ger mig ögonglans




Fri vers av Zam
Läst 399 gånger
Publicerad 2004-10-30 00:13



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
med råttpittspupiller njuter jag av din fina text
2004-11-03

  Zam
ändringen som andrasidan föreslog. Känns bättre. Kritik kan vara bra!
2004-10-30

  andrasidan
att se på hur sorgen kan genomgå en metmorfos och transcendera till något vackert. Kanske har du två överflödiga ord: "som" i sista raden i första strofen och "för" i första raden i andra strofen.
2004-10-30

  Pojken i Svart
en text som trots sin korthet säger mycket... bra skrivet!
2004-10-30

  Pojken i Svart
en text som trots sin korthet säger mycket... bra skrivet!
2004-10-30

  Manal
Så kort och få meningar,men säger så mkt.
2004-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam